La cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
España peninsular
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l’any, en què se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l’alta gast...
Leer más...- Editorial COMANEGRA
- ISBN13 9788417188108
- ISBN10 841718810X
- Tipo LIBRO
- Páginas 180
- Año de Edición 2017
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
RecetariosLa cuina de la carxofa
Editorial COMANEGRA
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l’any, en què se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l’alta gast...
España peninsular
Detalles del libro
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l’any, en què se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l’alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana. Aquest llibre és el cant d’amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon