La cuina de la revolució francesa i les illes balears
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
- Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
- ISBN13 9788489067806
- ISBN10 8489067805
- Tipo LIBRO
- Páginas 179
- Año de Edición 2000
- Encuadernación Rústica
Materias
Política CatalanaLa cuina de la revolució francesa i les illes balears
Editorial EDICIONS DOCUMENTA BALEAR
-5% dto. 12,02€
11,42€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
España peninsular
Detalles del libro
Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.
Materias
Política CatalanaMás libros de Miquel Ferrà i Martorell
13,30€
14,00€
Consulte disponibilidad
10,00€
10,52€
Consulte disponibilidad
14,25€
15,00€
Consulte disponibilidad
14,25€
15,00€
Consulte disponibilidad
14,25€
15,00€
Consulte disponibilidad
13,87€
14,60€
Consulte disponibilidad
19,90€
20,95€
Consulte disponibilidad