La cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una ap...
Leer más...- Editorial PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788479356644
- ISBN10 8479356642
- Tipo LIBRO
- Páginas 152
- Colección FIL D ARIADNA
- Año de Edición 2006
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaLa cuina del bacallà
Editorial PAGÈS EDITORS
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una ap...
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.