Cesta de la compra

La cuina del bacallà

Autor Albert Cogul

Editorial PAGÈS EDITORS

La cuina del bacallà
-5% dto.    11,00€
10,45€
Ahorra 0,55€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una ap...

Leer más...
  • Editorial PAGÈS EDITORS
  • ISBN13 9788479356644
  • ISBN10 8479356642
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 152
  • Colección FIL D ARIADNA
  • Año de Edición 2006
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Gastronomia

La cuina del bacallà

Autor Albert Cogul

Editorial PAGÈS EDITORS

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una ap...

-5% dto.    11,00€
10,45€
Ahorra 0,55€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.

Materias

Gastronomia