La cuina del futur

17,00

Sin impuestos: 16,35

Autor/es
Castells, Pere
ISBN13
9788491172024
ISBN10
8491172025
Tipo
LIBRO
Páginas
255
Año de Edición
2016
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
TIBIDABO EDICIONES, S.A.
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar

La Cuina del Futur, ja és una realitat. La gastronomia es transforma per adaptar-se al nostre ritme de vida, a les nostres necessitats, partint de l?alimentació més tradicional a la més revolucionària incloent noves eines (les impressores 3D), nous productes (aliments sintètics), noves tècniques (l?esferificació per a la creació de noves textures) i noves metodologies (l?aprofitament del microones en la cuina), tot plegat creant un context culinari de contrastos, paradoxes, contradiccions i variacions constants de productes i procediments. 
Tots aquests elements s?unifiquen amb l?objectiu de beneficiar la nostra salut i benestar des de les cuines més selectes fins a les cuines de casa nostra. Tots cuinem i tots mengem. Com a societat, busquem la innovació des de restaurants com el desaparegut elBulli fins als forns de casa nostra. El flux és clar: intercanviar, apropar, millorar i innovar en una àrea on tots participem per igual, ja sigui per necessitat, plaer o una fusió d?ambdós aspectes.
Endinsem-nos, doncs, en aquest futur de la cuina, en quins àmbits adoptarem noves costums social i culturalment, què menjarem, quina qualitat acompanyarà als nostres aliments i a les tècniques per cuinar-los i, en definitiva, com la cuina és una eina enllaçada a múltiples àrees que representen a tot el món per igual.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es