La cuina del peix
Editorial EDITORIAL MINA
España peninsular
De l'humil i deliciós lluç arrebossat, a l'aristocràtica caldereta de llagosta. El reconegut historiador i gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a fruir del peix i el marisc en qualsevol ocasió: un dinar improvisat, un àpat informal, o un sopar ...
Leer más...- Editorial EDITORIAL MINA
- ISBN13 9788496499478
- ISBN10 8496499472
- Tipo LIBRO
- Páginas 162
- Colección sal i pebre
- Año de Edición 2006
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaLa cuina del peix
Editorial EDITORIAL MINA
De l'humil i deliciós lluç arrebossat, a l'aristocràtica caldereta de llagosta. El reconegut historiador i gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a fruir del peix i el marisc en qualsevol ocasió: un dinar improvisat, un àpat informal, o un sopar ...
España peninsular
Detalles del libro
De l'humil i deliciós lluç arrebossat, a l'aristocràtica caldereta de llagosta. El reconegut historiador i gastrònom Jaume Fàbrega ens convida a fruir del peix i el marisc en qualsevol ocasió: un dinar improvisat, un àpat informal, o un sopar per qued