Cesta de la compra

La cuina del vi. Apropament a la cultura vinícola de la mediterrània

Autor Pere Sans

Editorial COMANEGRA

La cuina del vi. Apropament a la cultura vinícola de la mediterrània
-5% dto.    19,50€
18,53€
Ahorra 0,98€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i...

Leer más...
  • Editorial COMANEGRA
  • ISBN13 9788417188214
  • ISBN10 8417188215
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 280
  • Colección COMANEGRA
  • Año de Edición 2018
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

La cuina del vi. Apropament a la cultura vinícola de la mediterrània

Autor Pere Sans

Editorial COMANEGRA

Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i...

-5% dto.    19,50€
18,53€
Ahorra 0,98€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i bona gent de qualsevol terròs. Un llibre de referència imprescindible per a qualsevol amant de la cuina, dels que es deixen rellegir i remenar amb calma i a partir del qual és impossible no guanyar algunes bones idees per convertir la nostra taula en l’escenari del millor banquet. Pere Sans és un dels últims exponents d’una pedrera de savis de la cuina en perill d’extinció. La seva idea de la gastronomia no pot desentendre’s de la gran literatura que el precedeix ni s’oblida en cap moment de les arrels antropològiques de cada plat. És enòleg de professió i cuiner per vocació entusiasta, a més d’estudiós de la cultura culinària catalana i de la cuina en general. Amb Comanegra també a publicat, entre d’altres, Cuina catalana de veritat (2007), protagonitzant un èxit rotund de públic. «El llibre que avui tenen a les mans no decep. Resulta tant un llibre apropiat per cuinar-ne les receptes que hi trobaran com de gran plaer al llegir-ne els orígens històrics». FERMÍ PUIG

Más libros de Pere Sans