La cuina dels dijous
Editorial PAGÈS EDITORS
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer, que s acostumava a produir...
Leer más...- Editorial PAGÈS EDITORS
- ISBN13 9788499758381
- ISBN10 849975838X
- Tipo LIBRO
- Páginas 184
- Colección Vària Cuina #12
- Año de Edición 2017
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
- Audiencia General / "Trade"
Materias
RecetariosLa cuina dels dijous
Editorial PAGÈS EDITORS
La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer, que s acostumava a produir...
¿Quieres recogerlo en librería?
España peninsular
Detalles del libro
La fidelitat del Morell a la ràdio és digna d'esment i
admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva
cita amb els oients, primer a Tàrrega, més tard a Balaguer,
que s acostumava a produir en dijous. Sí, el
mateix dia en què als menjadors públics del nostre país
s ha convertit en tradicional la presència de la paella
als menús. Dijous, paella i ràdio, doncs. Aquest volum
és un cas especial, dins la vasta producció de literatura
gastronòmica de Morell. No recull, com els altres
anteriors, receptes escrites sinó parlades. Receptes
explicades i comentades amb un micro davant. Els seus
lectors tenim ara l oportunitat de recuperar aquelles
elaboracions de plats, amb l enumeració d ingredients,
els trucs i les recomanacions corresponents, que tal
vegada se ns van escapar en el moment de la seva
emissió (de l epíleg de Vidal Vidal).
Josep M. Morell (Alfarràs, 1944) és un cuiner
inquiet, bellugadís, dinàmic, que fa el
que fa i ho viu a fons perquè li agrada, que
cuina amb gust i ganes, i que explica després
amb vocació didàctica allò que ha cuinat.
Tant prepara una salsa marinera o a l espanyola com
auxilia la mestressa posant-li a l abast el secret de com
cal fer-ho perquè no s ennegreixin les carxofes. Josep
M. Morell ha estat el propietari i xef del restaurant Cal
Morell de Balaguer durant gairebé trenta anys.