La cuina índia

17,00

Sin impuestos: 16,35

Autor/es
Sariola, Montserrat
ISBN13
9788466402408
ISBN10
8466402403
Tipo
LIBRO
Idioma
castellano
Encuadernación
Rústica
Editorial:
COLUMNA
Disponibilidad:
Imposible de Servir

No puntuado
Opinar
Sariola, Montserrat
Montserrat Sariola Mayol va néixer a Barcelona. Es va graduar en Humanitats a la Universitat de Lancaster, al nord d?Anglaterra, país on va viure molts anys amb el seu marit i els seus dos fills. És allà on va començar a interessar-se per la cuina índia i anglesa tradicional. Els llibres de cuina van formar part de la seva primera lectura en llengua anglesa, estimulant tant l?interès per l?idioma com per la gastronomia. Durant aquells anys i més tard en posteriors visites a l?Índia, va anar aprofundint coneixements, perfeccionant tècniques i desenvolupant idees.Aquests darrers anys a Barcelona, ha dirigit diversos cursos de gastronomia índia al Taller de Cuina S&S, i també classes privades. Actualment escriu un llibre sobre les herbes per fer infusions per al Grup Vichy Catalán.Durant dotze anys es va dedicar a l?art tèxtil i va exposar els seus tapissos a Londres, Madrid, Atenes i Barcelona. A part de la bona cuina, Montserrat Sariola Mayol té una gran passió per la literatura anglesa, el jazz i la moda del segle XX. Viatja sovint i cuina cada dia... o gairebé cada dia.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es