La cuina japonesa del Kabuki. Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa
Editorial COLUMNA
España peninsular
"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques ...
Leer más...- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466414364
- ISBN10 8466414363
- Tipo LIBRO
- Páginas 176
- Colección NO FICCIÓ COLUMNA #
- Año de Edición 2011
- Idioma Catalán
- Encuadernación Cartone
La cuina japonesa del Kabuki. Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa
Editorial COLUMNA
"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques ...
España peninsular
Detalles del libro
"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques més gratificants les he viscut al Kabuki de la mà de Ricardo Sanz i el seu equip, que aconsegueixen arribar a estimular tant els meus records com les meves il·lusions amb una cuina plena de puresa, elegància i equilibri. El coneixement de l'heterodòxia japonesa que posseeix Ricardo, juntament amb la seva creativitat mediterrània, fan de la seva cuina una fórmula única".