Cesta de la compra

La cuina japonesa del Kabuki. Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa

Editorial COLUMNA

La cuina japonesa del Kabuki. Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa
-5% dto.    24,90€
23,65€
Ahorra 1,24€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques ...

Leer más...
  • Editorial COLUMNA
  • ISBN13 9788466414364
  • ISBN10 8466414363
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 176
  • Colección NO FICCIÓ COLUMNA #
  • Año de Edición 2011
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

La cuina japonesa del Kabuki. Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa

Editorial COLUMNA

"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques ...

-5% dto.    24,90€
23,65€
Ahorra 1,24€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques més gratificants les he viscut al Kabuki de la mà de Ricardo Sanz i el seu equip, que aconsegueixen arribar a estimular tant els meus records com les meves il·lusions amb una cuina plena de puresa, elegància i equilibri. El coneixement de l'heterodòxia japonesa que posseeix Ricardo, juntament amb la seva creativitat mediterrània, fan de la seva cuina una fórmula única".