La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians
Editorial VIENA EDICIONS
España peninsular
Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver. Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n'hi ha cap de més complet!), precedit d'un estudi amè i alhora rigo...
Leer más...- Editorial VIENA EDICIONS
- ISBN13 9788483309025
- ISBN10 8483309025
- Tipo LIBRO
- Páginas 344
- Colección MilFulls #22
- Año de Edición 2000
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Etnología/folkloreLa cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians
Editorial VIENA EDICIONS
Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver. Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n'hi ha cap de més complet!), precedit d'un estudi amè i alhora rigo...
España peninsular
Detalles del libro
Esmorza com l'abadessa Ermessenda, dina com Jaume I el Conqueridor i sopa com un almogàver. Jaume Fàbrega ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista (no n'hi ha cap de més complet!), precedit d'un estudi amè i alhora rigorós sobre com menjaven els reis i els nobles, els mercaders, els pagesos i els monjos, i què et podies trobar a la taula d'un hostal.
L'edat d'or de la cuina catalana.
Jaume Fàbrega (Vilavenut, Pla de l?Estany, 1948) és professor de Gastronomia i Enologia de l?Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, historiador, consultor gastronòmic i periodista. Ha publicat més de seixanta llibres de cuina i assajos gastronòmics, i col·labora en diversos mitjans. Ha estat mereixedor set vegades dels premis Gourmand World Cookbook.