Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La cuina romana: per descobrir i practicar

Solias, Josep M. / Huélamo, Juana M.
La cuina romana: per descobrir i practicar

La cuina romana: per descobrir i practicar

La cuina romana: per descobrir i practicar

Solias, Josep M. / Huélamo, Juana M.
17,00€
Consulte disponibilidad

La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d?un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d?Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l?Atlàntic a l?Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d?una cui...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d?un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d?Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l?Atlàntic a l?Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d?una cuina extremadament variada integrant a les seves receptes els productes de tot el món conegut.

La base del primitiu menjar romà era l?associació vegetal coneguda com a tríada mediterrània: el blat, l?olivera i la vinya, però la cuina i la gastronomia romana no s?aturen, tan sols, en aquests ingredients. Es tracta d?una cuina rica i equilibrada en la qual intervenien tots els productes que es trobaven a l?abast; alguns de més senzills i d?altres de més complicats. 

I el que aquest llibre pretén és aconseguir que tothom des de la cuina de casa seva pugui gaudir d?una part important de la cultura romana: la més saborosa i, tal vegada, la més divertida. La pràctica culinària permetrà als lectors no tan sols conèixer sinó també disposar de les bases per experimentar i compartir una part de la vida privada dels nostres avantpassats, tot convertint la història en una experiència sensorial única.