Cesta de la compra

La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer

Autor Sergi Arola

Editorial ANGLE EDITORIAL

La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer
-5% dto.    33,00€
31,35€
Ahorra 1,65€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Receptes per al plaer i la salutLa gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir ...

Leer más...
  • Editorial ANGLE EDITORIAL
  • ISBN13 9788415002345
  • ISBN10 8415002343
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 180
  • Año de Edición 2010
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

La gastronomia del benestar. Cuina de temporada per al plaer

Autor Sergi Arola

Editorial ANGLE EDITORIAL

Receptes per al plaer i la salutLa gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir ...

-5% dto.    33,00€
31,35€
Ahorra 1,65€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Receptes per al plaer i la salut
La gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d'un balneari, és a dir persones que busquen combinar la salut i el plaer. "Hem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catalán", diu Sergi Arola, "ens hem volgut limitar a l'estacionalitat més estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles menús de degustació, un per mes". La reflexió a l'entorn de la cuina als balnearis li recorda quan, l'any 1997, va preguntar al seu mestre Pierre Gagnaire sobre quina era la seva base més important dels seus plats. "C'est l'eau, le plus important!", li va respondre. I és que cal triar l'aigua adequada per a cada plat i les aigües termals obren tot un món de possibilitats.
A més de les receptes, il·lustrades amb fotografies de Francesc Guillamet, el llibre compta amb una presentació de Tana Collados, un text sobre la cuina als balnearis, a càrrec d'Anton M. Espadaler, i un glossari gastronòmic de Salvador Garcia-Arbós.

Sergi Arola
(Barcelona 1968) Alumne dels cuiners Ferran Adrià i Pierre Gagnaire, va ser responsable del restaurant La Broche a l'Hotel Miguel Ángel a Madrid, on va aconseguir dues estrelles Michelin. Actualment s'ocupa de la cuina de l'Hotel Arts a Barcelona i l'any 2008 va obrir el seu propi restaurant a Madrid, Sergi Arola-Gastro, on desenvolupa la seva creativitat i que té dues estrelles Michelin.

Materias

Recetarios

Más libros de Rafael Ansón, Carmen García Romero, María Isabel Mijares, Sergi Arola