La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
España peninsular
Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentaci...
Leer más...- Editorial EDICIONS SIDILLÀ
- ISBN13 9788494504174
- ISBN10 8494504177
- Tipo LIBRO
- Páginas 268
- Colección QuèViures #4
- Año de Edición 2017
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
- Audiencia General / "Trade"
Materias
RecetariosLa gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
Editorial EDICIONS SIDILLÀ
Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentaci...
España peninsular
Detalles del libro
Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d avet, xips d heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.