Cesta de la compra

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes
-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentaci...

Leer más...
  • Editorial EDICIONS SIDILLÀ
  • ISBN13 9788494504174
  • ISBN10 8494504177
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 268
  • Colección QuèViures #4
  • Año de Edición 2017
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica
  • Audiencia General / "Trade"

Materias

Recetarios

La gastronomia dels camins. Més de cent receptes de cuina fetes amb plantes boscanes

Autor Marisa Benavente / Pilar Herrera

Editorial EDICIONS SIDILLÀ

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentaci...

-5% dto.    20,00€
19,00€
Ahorra 1,00€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Ja fa anys que la Marisa Benavente i la Pilar Herrera es dediquen a l etnobotànica. Formen part del grup de recerca FloraCatalana. Sempre que poden surten a buscar plantes, baies i fruites boscanes que, antigament, havien format part de l alimentació tradicional i que, avui dia, són pràcticament oblidades. A partir de les setanta plantes més habituals al nostre país ens proposen més de cent receptes per tornar-les a incorporar a la nostra cuina. Bunyols de malva, cruixents de borratja, torradetes d avet, xips d heura de terra, lasanya de bolets i ortigues, trinxant de patata i blets o crema de reina dels prats són algunes de les propostes que fan. A més a més, en aquest llibre trobareu tota la informació sobre com i quant recol·lectar cada planta i sobre les propietats que aporten a la nostra alimentació.

Materias

Recetarios