La melmelada a la cuina. Més de 100 receptes

15,50

Sin impuestos: 14,90

Autor/es
Nolla, Nani
Jordana, Mireia
Carbonell, Bet
ISBN13
9788490343029
ISBN10
8490343020
Tipo
LIBRO
Páginas
184
Colección
El Cullerot #65
Año de Edición
2015
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Disponibilidad:
Consulte disponibilidad

No puntuado
Opinar

Aquest llibre que teniu a les mans pretén donar resposta a una de les preguntes que sempre ens fan: «Una melmelada molt bona, però aquesta com me la menjo?» És per això que hi trobareu un recull de receptes, en què la melmelada és un ingredient més. N'hi ha que són nostres, originals, i n'hi ha d'altres d'adaptades de recep tes clàssiques, de blogs o de llibres de cuina, i amb totes hi hem experimentat fins que han acabat sortint bé. El llibre està estructurat en sis apartats diferents: esmorzars i berenars, per picar, primers plats, carn, peix i postres. En cada apartat trobareu propostes suggeridores i divertides, en les quals volem demostrar que la melmelada pot anar més enllà de la torrada per esmorzar.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es