Cesta de la compra

La melmelada a la cuina. Més de 100 receptes

Autor Nani Nolla / Mireia Jordana / Bet Carbonell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La melmelada a la cuina. Més de 100 receptes
-5% dto.    15,50€
14,72€
Ahorra 0,77€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Aquest llibre que teniu a les mans pretén donar resposta a una de les preguntes que sempre ens fan: «Una melmelada molt bona, però aquesta com me la menjo?» És per això que hi trobareu un recull de receptes,...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788490343029
  • ISBN10 8490343020
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 184
  • Colección El Cullerot #65
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

La melmelada a la cuina. Més de 100 receptes

Autor Nani Nolla / Mireia Jordana / Bet Carbonell

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquest llibre que teniu a les mans pretén donar resposta a una de les preguntes que sempre ens fan: «Una melmelada molt bona, però aquesta com me la menjo?» És per això que hi trobareu un recull de receptes,...

-5% dto.    15,50€
14,72€
Ahorra 0,77€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest llibre que teniu a les mans pretén donar resposta a una de les preguntes que sempre ens fan: «Una melmelada molt bona, però aquesta com me la menjo?» És per això que hi trobareu un recull de receptes, en què la melmelada és un ingredient més. N'hi ha que són nostres, originals, i n'hi ha d'altres d'adaptades de recep tes clàssiques, de blogs o de llibres de cuina, i amb totes hi hem experimentat fins que han acabat sortint bé. El llibre està estructurat en sis apartats diferents: esmorzars i berenars, per picar, primers plats, carn, peix i postres. En cada apartat trobareu propostes suggeridores i divertides, en les quals volem demostrar que la melmelada pot anar més enllà de la torrada per esmorzar.

Materias

Recetarios

Más libros de Nani Nolla