Cesta de la compra

La memòria del sabor

Autor Joan Garí

Editorial TRES I QUATRE (ELISEU CLIMENT) (3I4 EDICIONS)

La memòria del sabor
-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Ara que la cuina s'ha convertit en un espectacle mediàtic i que els chefs són les noves pop stars, sembla especialment oportú de revaloritzar les receptes tradicionals. La famosa "dieta mediterrània" no és res més que el que s'ha menjat a les l...

Leer más...

Materias

Recetarios

La memòria del sabor

Autor Joan Garí

Editorial TRES I QUATRE (ELISEU CLIMENT) (3I4 EDICIONS)

Ara que la cuina s'ha convertit en un espectacle mediàtic i que els chefs són les noves pop stars, sembla especialment oportú de revaloritzar les receptes tradicionals. La famosa "dieta mediterrània" no és res més que el que s'ha menjat a les l...

-5% dto.    35,00€
33,25€
Ahorra 1,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Ara que la cuina s'ha convertit en un espectacle mediàtic i que els chefs són les noves pop stars, sembla especialment oportú de revaloritzar les receptes tradicionals. La famosa "dieta mediterrània" no és res més que el que s'ha menjat a les llars valencianes tota la vida. I per a vindicar això -i llegar-ho a les noves generacions- Garí fa un recorregut pels plats de la seua cuina materna (els arrosos, les olles, les coques, els pastissos...). El que hi emergeix és un "autoretrat amb aliments", com diu l'autor, però també un continent de sabors amorosament evocat, que ve a demostrar una veritat latent: que la gastronomia és simplement un gènere literari.

Materias

Recetarios

Más libros de Joan Garí