La química de cada dia. Com la química ens ajuda a comprendre la cuina i moltes altres coses

23,00

Sin impuestos: 22,12

Autor/es
Mans, Claudi
ISBN13
9788447539741
ISBN10
8447539741
Tipo
LIBRO
Páginas
266
Colección
Catàlisi #
Año de Edición
2016
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica
Editorial:
PUB. UNIVERSITAT DE BARCELONA
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar
Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d?ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.

Etiquetas:

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es