La saviesa d'escoltar-se: el diàleg entre cosmovisions

16,00

Sin impuestos: 15,38

Autor/es
Torralba, Francesc
Rocha, Joan-Andreu
Alcina, Joan Andreu
Flaquer, Jaume
ISBN13
9788413030968
ISBN10
841303096X
Tipo
LIBRO
Páginas
172
Colección
Argent viu / Assaig #151
Año de Edición
2019
Idioma
catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
Editorial:
PAGÈS EDITORS
Disponibilidad:
Disponible

No puntuado
Opinar

El diàleg entre cosmovisions és un repte de primer ordre. L'objectiu d'aquest llibre consisteix, essencialment, en reflexionar sobre les condicions de possibilitat d'aquest diàleg. Dialogar és un exercici d'intercanvi de paraules, de recerca comuna de la veritat. Mai s'ha d'interpretar com una competició, ni com una lluita dialèctica la finalitat de la qual sigui convèncer l'altre dels propis arguments. Per poder dialogar vertaderament resulta imprescindible la virtut de la humilitat, la capacitat de reconèixer el límit de la pròpia perspectiva i el coratge per identificar, si cal, les "seminae veritatis" en la postura de l'altre. La noció de diàleg es relaciona directament amb la cultura de la trobada i constitueix el gran mecanisme per resoldre els conflictes i les tensions que tenen lloc en la comunitat humana.

Joan-Andreu Rocha és Degà de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés. Està especialitzat en comunicació intercultural, diàleg interreligiós, mitjans de comunicació i minories religioses.

Joan Andreu Alcina és professor del CESAG i de l'ISUCIR. És expert en teologia.

Jaume Flaquer és jesuïta. Responsable de l'Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia. Professor a la Facultat de Teologia de Catalunya.

Francesc Torralba és doctor en filosofia per la UB i en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. És director de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell i de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull.

-            +

Nota: No se traduce HTML


Continuar

Información

Horario:
De Lunes a Sabados: 10:00-20:30h

C/Balmes 26
08007 / Barcelona /España
[Ver mapa]

Contacto

+34 93 317 05 78
+34 93 412 27 02
alibri@alibri.cat
alibri@alibri.es