Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Làmines d'estimulació de la parla

AA. VV.
Làmines d'estimulació de la parla
Làmines d'estimulació de la parla

Làmines d'estimulació de la parla

AA. VV.
52,40€
Disponible

Les Làmines d'estimulació de la parla tenen com a objectiu treballar alguns dels aspectes més importants de la teràpia miofuncional d'una manera dinàmica i senzilla. El material consta de 87 làmines A4 impreses a tot color amb les imatges i les instruccions de cada activitat. Els referents visuals estan estructurats en: - pràxies...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Idioma
Encuadernación

Les Làmines d'estimulació de la parla tenen com a objectiu treballar alguns dels aspectes més importants de la teràpia miofuncional d'una manera dinàmica i senzilla.

El material consta de 87 làmines A4 impreses a tot color amb les imatges i les instruccions de cada activitat. Els referents visuals estan estructurats en:
- pràxies (mandibulars, labials, linguals)
- discriminació auditiva
- onomatopeies
- treball de grups consonàntics (discriminació i articulació).
- Graella de registre de pràxies, onomatopeies, discriminació auditiva, discriminació i articulació de grups consonàntics.
- Graella explicativa de pràxies i onomatopeies

Aquestes làmines proposen unes activitats directes, que no necessiten cap material annex. El nen o nena es pot situar davant de la làmina i treballar l'exercici amb l'ajuda del logopeda o terapeuta. També es pot utilitzar en grup-classe mostrant la làmina al gran grup. Cada làmina conté al seu darrere una petita orientació de com presentar l'activitat als nens o nenes i de com es realitza l'exercici.

A més a més consta d'una Guia didàctica que conté les instruccions generals, els índexs de continguts i les graelles de registre.