Cesta de la compra

Les herbes aromàtiques. Com preparar-les 13 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

Les herbes aromàtiques. Com preparar-les 13 vegades
-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de totho...

Leer más...
  • Editorial SD·EDICIONS
  • ISBN13 9788494487934
  • ISBN10 8494487930
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 20
  • Año de Edición 2016
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Les herbes aromàtiques. Com preparar-les 13 vegades

Autor Glòria Baliu

Editorial SD·EDICIONS

La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de totho...

-5% dto.    6,95€
6,60€
Ahorra 0,35€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de tothom i no podem pensar en un estofat de carn o en uns fideus a la cassola sense una fulla de llorer, ni un guisat de xai sense una branqueta de romaní, ni, evidentment, unes faves sense menta.
Últimament podríem dir que les herbes aromàtiques han tingut com un renaixement i, afortunadament, se'ls hi ha tornat a donar la importància que havien tingut i que malauradament s?havia perdut en molts casos.
Aquest és un recull, petit, de receptes en les quals les herbes aromàtiques més corrents tenen un paper important, i, en parlar de cada una d?elles, només tractarem del seu ús culinari.

Materias

Recetarios

Más libros de Glòria Baliu