Les postres de l'àvia
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
España peninsular
Amb Les postres de làvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalane...
Leer más...- Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
- ISBN13 9788482645940
- ISBN10 8482645943
- Tipo LIBRO
- Páginas 173
- Colección Cuina #
- Año de Edición 2012
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica con solapas
Materias
Postres Y ReposteríaLes postres de l'àvia
Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
Amb Les postres de làvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalane...
España peninsular
Detalles del libro
Amb Les postres de làvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalanes o que el temps, el costum i la gent els ha fet catalans. La resta del llibre són les receptes de Josep Rondissoni, un cuiner dorigen suís, deixeble dAuguste Escoffier, que des del 1921 va ser un conegut professor de cuina a lInstitut de Cultura i Biblioteca Popular de la Dona de Barcelona.