Cesta de la compra

Els ranxos de la Gessa. 62 receptes de cuina marinera

Autor Gessamí Caramés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Els ranxos de la Gessa. 62 receptes de cuina marinera
-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788413563114
  • ISBN10 8413563119
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 160
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán
  • Audiencia General / "Trade"

Materias

Recetarios

Els ranxos de la Gessa. 62 receptes de cuina marinera

Autor Gessamí Caramés

Editorial COSSETANIA EDICIONS

-5% dto.    18,90€
17,95€
Ahorra 0,94€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionades amb el mar, algunes un punt atrevides. Com sempre, són elaboracions que es poden fer a casa, amb productes de fàcil accés, que coneixem, però també amb altres als quals no estem tan acostumats, i molts productes que també ens faran viatjar, passant per tècniques i tradicions culinàries d'altres països, sense oblidar els arrossos, la preuada tonyina roja, els importants caldos i els famosos ranxos "d'a bordo", però en la seva versió 2.0. A més, en aquest llibre, Gessa comparteix secrets del seu Restaurant Meleta de Romer, i ens revela alguns dels plats que més han triomfat entre els comensals. * En aquest segon llibre, protagonitzat per la cuina marinera, ha volgut posar en valor el producte de proximitat a través de receptes de diferents tipus: tradicionals, reversionades, algunes d'adaptades a tècniques d'altres països, però totes amb el seu toc personal i amb producte del "terreno".

Materias

Recetarios