La cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els pri...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788489890350
- ISBN10 8489890358
- Tipo LIBRO
- Páginas 136
- Colección El Cullerot
- Año de Edición 1999
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
GastronomiaLa cuina de l'avellana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els pri...
España peninsular
Detalles del libro
Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els primers plats, siguin freds o calents, com en els segons, amb carns i peixos de tota mena, com en les postres.