Cesta de la compra

La cuina de l'avellana

Autor Joan Jofre / Agustí Garcia Carrion

Editorial COSSETANIA EDICIONS

La cuina de l'avellana
-5% dto.    9,01€
8,56€
Ahorra 0,45€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els pri...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788489890350
  • ISBN10 8489890358
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 136
  • Colección El Cullerot
  • Año de Edición 1999
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Gastronomia

La cuina de l'avellana

Autor Joan Jofre / Agustí Garcia Carrion

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els pri...

-5% dto.    9,01€
8,56€
Ahorra 0,45€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell professional com d'elaboració domèstica de plats creatius. L'obra demostra que aquest frut sec pot ser present amb èxit tant en els primers plats, siguin freds o calents, com en els segons, amb carns i peixos de tota mena, com en les postres.

Materias

Gastronomia

Más libros de FATIMA HALCON, David García Cueto, Ida Mauro, FRANCISCO JAVIER HERRERA GARCIA, Agustí Garcia Carrion, DIANA INVERNIZZI