
Cuina per als qui no saben cuinar.
Baliu, GlòriaBaliu De Kirchner, GlòriaGlòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, ...
[Leer mas...]
Editorial |
ISBN13 |
ISBN10 |
Tipo |
Encuadernación |
Baliu De Kirchner, Glòria
Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres.
L'art de la cuina a l'abast dels qui no han entrat mai a la cuina. 120 menús complets seguint les quatre estacions. Les receptes més adients a cada època de l'any. Menús especials per a festes i celebracions. Receptes delicioses i menús equilibrats, t
Recibe las novedades en tu buzón