Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Contes d' Obaba

Atxaga, Bernardo
Contes d' Obaba

Contes d' Obaba

Contes d' Obaba

Atxaga, Bernardo
13,00€
Imposible de Servir

Contes d'Obaba recull tres històries molt diferents de la crueltat però també de l'amor, que s'acosten a la faula però també a la crònica, i que convergeixen en un espai literari, el d'Obaba, que ja va entusiasmar als lectors d'Obabakoak. Dos germans que s'acaben de quedar orfes lluiten per tirar endavant, enfrontar-se a l'hostilitat i e...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Encuadernación

Contes d'Obaba recull tres històries molt diferents de la crueltat però també de l'amor, que s'acosten a la faula però també a la crònica, i que convergeixen en un espai literari, el d'Obaba, que ja va entusiasmar als lectors d'Obabakoak.
Dos germans que s'acaben de quedar orfes lluiten per tirar endavant, enfrontar-se a l'hostilitat i el recel de la gent del poble. Un vell pastor, que va deixar Obaba molts anys enrere per marxar cap a Amèrica, rememora un episodi clau de la seva vida després de rebre dues cartes de la seva terra natal.
Un noi de ciutat arriba a Obaba per passar-hi l'estiu. Allà coneix, per primera vegada, el seu avi, i també per primera vegada, travessa la línia invisible que separa el nen de l'home.
Aquests Contes d'Obaba demostren, un cop més, l'enorme capacitat narrativa de Bernardo Atxaga i el consagren com l'autor més important i amb més projecció internacional de les lletres basques.