Cesta de la compra

Menjar per un euro

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Menjar per un euro
-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Nogués i Puigvert, PepNascut a la Garrotxa, porta dins seu la tradició del menjar i les arrels de la cuina. De ben petit, començà a remenar cassoles al restaurant La Vall del Bach al seu poble natal, la Canya. Després d'acabar el seus estud...

Leer más...
  • Editorial COSSETANIA EDICIONS
  • ISBN13 9788495684547
  • ISBN10 8495684543
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 184
  • Colección El Cullerot
  • Año de Edición 2003
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Menjar per un euro

Autor Pep Nogué i Puigvert

Editorial COSSETANIA EDICIONS

Nogués i Puigvert, PepNascut a la Garrotxa, porta dins seu la tradició del menjar i les arrels de la cuina. De ben petit, començà a remenar cassoles al restaurant La Vall del Bach al seu poble natal, la Canya. Després d'acabar el seus estud...

-5% dto.    12,50€
11,88€
Ahorra 0,63€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Nogués i Puigvert, Pep
Nascut a la Garrotxa, porta dins seu la tradició del menjar i les arrels de la cuina. De ben petit, començà a remenar cassoles al restaurant La Vall del Bach al seu poble natal, la Canya. Després d'acabar el seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Girona, entrà a treballar al Celler de Can Roca i en forma equip. El seu àmbit d'estudi i treball, la seva recerca pels orígens de la cuina, les tradicions, els costums, les varietats autòctones, la seva passió per la fotografia i la muntanya, l'han portat pertot arreu a conèixer els seus costums i el seu ritme de vida. Perquè és allà, entremig del caliu d'aquestes persones, on es troba la saviesa de la nostra gastronomia. Ha col·laborat en diversos programes radiofònics a Ràdio Sant Joan, Ràdio Sarrià, Cadena SER i COM Ràdio. Actualment, gaudeix dels micròfons d'Ona Girona, amb la Judit Arroyo, i de la Ràdio Nacional d'Andorra, amb en Joan Berenguer. Imparteix també diferents cursos de cuina, col·labora a la revista Descobrir Cuina i a El Soroll de les Fonts, assessora empreses alimentàries i, en el temps que li queda, escriu. El seu primer llibre fou Temps de silenci; el seguiren La cuina de les terres gironines (dues edicions), Menjar per un euro (tres edicions en català i una en castellà) i La cuina de l'arròs de Pals.
Per menjar bé no ens hem de gastar necessàriament molts diners, i menjar bé no és sinònim de menjar car. Aquest llibre ens explica d'una manera entenedora una bona colla de receptes que no ens costaran més d'un euro per persona. Simplement hem de tenir en compte l'estacionalitat dels productes, el seu origen, i fer la cuina sàvia, aquella que diu que no es llença res que sigui bo. Hi trobareu esmorzars, berenars, menges per trencar el cuc, verdures, llegums, pastes, ous, peixos, carns i una bona colla de postres que us en llepareu els dits. Doncs posem-nos el davantal i... a cuinar!