Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La rosa de sant Jordi

Sennell, Joles
La rosa de sant Jordi

La rosa de sant Jordi

La rosa de sant Jordi

Sennell, Joles
6,75€
Consulte disponibilidad

Una vegada hi havia dos països molt petitons que eren gairebé iguals. Vivien en pau fins que un dia el conseller de la reina d'un dels països, que era molt ambiciós, va començar a barrinar com s'ho faria per aconseguir ser rei.Quarts-de-quinze i No-són-les-tres són dos països molt petits i gairebé iguals que comparteixen un riu q...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Una vegada hi havia dos països molt petitons que eren gairebé iguals. Vivien en pau fins que un dia el conseller de la reina d'un dels països, que era molt ambiciós, va començar a barrinar com s'ho faria per aconseguir ser rei.

Quarts-de-quinze i No-són-les-tres són dos països molt petits i gairebé iguals que comparteixen un riu que els fa de frontera. L'única diferència entre els dos pobles és el fet que a la riera del riu de Quarts-de-quinze hi ha un roser que fa una sola rosa en tot l'any, per Sant Jordi. Diu la llegenda que, en el lloc on es troba el roser, sant Jordi hi va clavar la seva llança quan tornava de matar el drac. La reina de Quarts-de-quinze té un conseller molt ambiciós; tant, que un bon dia decideix que vol ser rei, i amb aquest propòsit, intenta de casar-se amb la reina Elisenda. Però, com que ella el rebutja, el conseller rumia una venjança. Se'n va a trobar el rei Frederic, rei del país veí, i l'enganya amb una mentida per aconseguir que tots dos països es declarin la guerra.

Una vegada hi havia dos països molt petitons que vivien en pau fins que, un dia, el conseller de la reina d'un dels països va començar a barrinar com s'ho faria per aconseguir ser rei.