Cesta de la compra

Tòquio Blues. Norwegian Wood

Autor Haruki Murakami / Albert Nolla

Editorial EDITORIAL EMPURIES

Tòquio Blues. Norwegian Wood
-5% dto.    19,00€
18,05€
Ahorra 0,95€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDITORIAL EMPURIES
  • ISBN13 9788417879648
  • ISBN10 8417879641
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 304
  • Colección Empúries Narrativa #247
  • Año de Edición 2020
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Tòquio Blues. Norwegian Wood

Autor Haruki Murakami / Albert Nolla

Editorial EDITORIAL EMPURIES

-5% dto.    19,00€
18,05€
Ahorra 0,95€
Disponible online, recíbelo en 24/48h laborables

¿Quieres recogerlo en librería?
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Haruki Murakami (Kyoto, 1949) es va llicenciar en literatura a la Universitat de Waseda. Durant els primers anys de la seva carrera literària, va compaginar l'escriptura amb la regència d'un local de jazz. La seva tercera obra, La caça del moltó salvatge, li va valer el Premi Noma, i la següent, La fi del món i el país de les meravelles de l'hampa, el Premi Tanizaki. També ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Literari Yomiuri. Gran admirador de la cultura pop, dels films de terror i de la novel·la negra, la seva literatura es recrea en les insatisfaccions de la vida urbana i en unes relacions humanes misterioses i delicades. Murakami ha viscut als Estats Units, ha estat professor convidat a la Universitat de Princeton i ha traduït diversos autors nord-americans, com Raymond Carver, John Irving i F. Scott Fitzgerald. Les seves novel·les s'han publicat en catorze llengües. Editorial Empúries li ha publicat El meu amor Sputnik i L'amant perillosa.

Tòquio Blues
Considerada el clàssic modern per excel·lència de la literatura japonesa, i amb èxit aclaparador arreu del món, Tòquio Blues narra l'educació sentimental d'un jove estudiant al Tòquio dels anys seixanta. Introvertit, tímid i seriós, Toru Watanabe s'enamora perdudament de Naoko, una noia continguda i impenetrable, i pateix una crisi postadolescent que el porta a l'aïllament social i a la reclusió. Per sortir-ne, i davant les dificultats de la seva relació amb la Naoko, Toru es llança a un espiral de sexe esporàdic i un dia coneix la Midori, una noia vital, exuberant i plena de vida que revolucionarà el seu món ordenat i tranquil.

Tendra, escrita amb to melancòlic i sensual i amb un ritme molt àgil, Tòquio Blues és una novel·la rodona i plena d'humor que beu de Salinger, Sylvia Plath i Harper Lee. Amb el Japó contemporani com a teló de fons, i ple d'influències occidentals, Haruki Murakami ens narra, amb una encertada i equilibrada mescla de malenconia i sentit de l'humor, les angoixes adolescents, el desengany del primer amor, la reclusió en un mateix i el trànsit a l'edat adulta.

La premsa diu (sobre la novel·la):

"Una obra mestra sobre l'amor a finals dels anys 60", Janice Nimura,