Cesta de la compra

Santi Santamaria entre llibres i fogons

Autor Santi Santamaria

Editorial GALERADA SCCL

Santi Santamaria entre llibres i fogons
-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Santi Santamaria ens convida a acompanyar-lo en un trajecte entre llibres i fogons, per la literatura i la gastronomia, aprofitant l'avinentesa del centenari de l'edició de Solitud de Víctor Català (pseudònim de Caterina Albert), un llibre que do...

Leer más...
  • Editorial GALERADA SCCL
  • ISBN13 9788493416447
  • ISBN10 8493416444
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 178
  • Año de Edición 2005
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Tela

Santi Santamaria entre llibres i fogons

Autor Santi Santamaria

Editorial GALERADA SCCL

Santi Santamaria ens convida a acompanyar-lo en un trajecte entre llibres i fogons, per la literatura i la gastronomia, aprofitant l'avinentesa del centenari de l'edició de Solitud de Víctor Català (pseudònim de Caterina Albert), un llibre que do...

-5% dto.    30,00€
28,50€
Ahorra 1,50€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

Santi Santamaria ens convida a acompanyar-lo en un trajecte entre llibres i fogons, per la literatura i la gastronomia, aprofitant l'avinentesa del centenari de l'edició de Solitud de Víctor Català (pseudònim de Caterina Albert), un llibre que dotà de prestigi la nostra literatura quan tot just encarava l'inici del segle XX -un segle que la literatura catalana ha clos brillantment i amb prou impuls per a assolir fites més altes al segle XXI, tot just encetat-. Entre els diversos mèrits d'aquesta gran novel·la de l'escriptora escalenca, hi ha la passió que transmet pels plats de la nostra cuina.Santi Santamaria entre llibres i fogons és un trajecte a través de cinquanta-cinc títols -que van de Canigó, de Jacint Verdaguer, a Pa negre, d'Emili Teixidor- que han marcat la nostra literatura contemporània. Es tracta d'un trajecte cronològic en què el lector podrà fer un 'tast literari' de cadascuna de les obres escollides, a través d'un fragment on apareix un plat, i alhora un 'tast culinari', a través d'una recepta que ens proposa Santi Santamaria, un dels cuiners més importants del món.

Más libros de Santi Santamaria, Maria Nicolau i Rocabayera