La cuina catalana medieval, un festí per als sentits
España peninsular
La importància de la cuina catalana medieval rau en la diversitat i la qualitat dels productes que utilitzava, gràcies que el bon clima de les terres catalanes permetia tenir bons cultius i que el comerç mediterrani proporcionava condiments que ar...
Leer más...- ISBN10 8423208168
- Tipo LIBRO
- Páginas 492
- Año de Edición 2006
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
Antropologia.temas GeneralesLa cuina catalana medieval, un festí per als sentits
La importància de la cuina catalana medieval rau en la diversitat i la qualitat dels productes que utilitzava, gràcies que el bon clima de les terres catalanes permetia tenir bons cultius i que el comerç mediterrani proporcionava condiments que ar...
España peninsular
Detalles del libro
La importància de la cuina catalana medieval rau en la diversitat i la qualitat dels productes que utilitzava, gràcies que el bon clima de les terres catalanes permetia tenir bons cultius i que el comerç mediterrani proporcionava condiments que arribaven de països llunyans. En resultava una gran riquesa de gustos i l'obtenció de menjars refinats i saborosos. A través d'Itàlia, la cuina medieval catalana va influir en la cuina del Renaixement.