Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Els llibres de la Nur Català-Wòlof

Alkuwaifi, Ahmad / Torres Fabrés, Montserrat
Els llibres de la Nur Català-Wòlof
Els llibres de la Nur Català-Wòlof

Els llibres de la Nur Català-Wòlof

Alkuwaifi, Ahmad / Torres Fabrés, Montserrat
25,00€
Consulte disponibilidad

Els llibres de la Nur és una col·lecció de llibres il·lustrats bilingües, en català i en les llengües dels col·lectius majoritaris de persones immigrades. L'objectiu d'aquesta col·lecció és facilitar l'aprenentatge de la llengua i de la cultura catalanes als nous ciutadans, mitjançant unes eines dissenyades per satisfer les seves nec...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Encuadernación

Els llibres de la Nur és una col·lecció de llibres il·lustrats bilingües, en català i en les llengües dels col·lectius majoritaris de persones immigrades. L'objectiu d'aquesta col·lecció és facilitar l'aprenentatge de la llengua i de la cultura catalanes als nous ciutadans, mitjançant unes eines dissenyades per satisfer les seves necessitats i afavorir una integració ràpida en l'àmbit escolar.

Els continguts d'Els llibres de la Nur es corresponen amb el cicle inicial de primària en l'àrea de coneixement del medi. Amb una edició molt acurada, cada una de les il·lustracions va acompanyada de la paraula en català i de la paraula en l'idioma de la comunitat a la qual ens adrecem. Això ajuda l'usuari a aprendre més fàcilment la nova llengua ja que té el suport de la seva pròpia, a la vegada que li confereix confiança en ell mateix perquè se sent identitàriament valorat.

A més de la terminologia corresponent a cada il·lustració, s'incorpora diversos apartats: "Conceptes associats", on es treballen sinònims, antònims, adverbis o petites referències relacionades amb el tema; l'apartat "Accions", on es treballen els verbs relacionats amb el tema proposat, i l'apartat "I també...", que introdueix petits complements. Aquests apartats faciliten l'adquisició ràpida de vocabulari i permeten que el professorat hi desenvolupi diverses activitats complementàries.

Al final de cada centre d'interès hi ha un apartat de nom "Oasi". El seu contingut representa un descans i s'aprofita per treballar d'una manera més lúdica i refrescant festes, tradicions o aspectes socials i de convivència. Cada "Oasi" se centra en un tema concret, i va acompanyat d'altres elements del llenguatge oral, com ara jocs verbals, que sempre fan referència a la tradició concreta que es proposa.

En total representen més de 800 entrades en cada una de les llengües. Cada versió idiomàtica està culturalment adaptada a la seva comunitat, tant el tema de la família com els oasis. Els oasis recullen les nostres festes i tradicions alhora que destaquen aquelles festes i tradicions de les altres comunitats buscant sempre els nexes d'unió.