Cesta de la compra

Jo, ni mes, ni menys. Assertivitat per a força dones i alguns homes

Autor Maria Lluïsa Fabra Sales

Editorial EDICIONES OCTAEDRO

Jo, ni mes, ni menys. Assertivitat per a força dones i alguns homes
-5% dto.    17,80€
16,91€
Ahorra 0,89€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular
  • Editorial EDICIONES OCTAEDRO
  • ISBN13 9788480639408
  • ISBN10 8480639407
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 192
  • Colección APRENDRE AMB INTERNET
  • Año de Edición 2008
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Jo, ni mes, ni menys. Assertivitat per a força dones i alguns homes

Autor Maria Lluïsa Fabra Sales

Editorial EDICIONES OCTAEDRO

-5% dto.    17,80€
16,91€
Ahorra 0,89€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

Índex

Agraïments
Sumari
Preàmbul
PRIMERA PART. ENTORN DE L'ASSERTIVITAT
1. Introducció
2. L'estat de la quesito
3. Què és l'assertivitat: assertivitat, no-assertivitat, agressivitat
4. Típics problemas d'assertivitat
SEGONA PART. TÈCNIQUES I PROCEDIMENTS PER DESENVOLUPAR CONDUCTES ASSERTIVES
5. Técniques individuals per incrementar l'assertivitat
6. Les agressions
7. Tècniques grupals per incrementar l'assertivitat
8. El paper de les institucions com a garants dels drets de les dones
Conclusions
Annex. Legalitat vigent

Contingut

Per què és més assertiu dir "no" que dir "sí"? Per què considerem que les dones són agressives si responen d ela mateixa manera que un home en una mateixa situació i en canvi diem que l'home és assertiu? L'assertivitat ve de dins o és un vestit que hem de dur en determinades ocasions? Per què moltes dnes ens sentim impel.lides a mostrar-nos conciliadores i a cedir mentre que molts homes troben natural defensar als seus interesaos i perseguir els seus objectius? I per què algunes dones es passen a l'altra banda i comencen a mossegar?
És cert que si aprenem a relacionar-nos des de l'assertivitat ens sentirme millor? Com podem aprendre'n, a ser assertives i assertius? Hi ha receptes, per aconseguir-ho?
Aquest llibre no és segur que us doni totes les despostes, però confio que us proporcioni algunes indicacions per repensar les relacions entre el poder i la comunicació i que us faciliti, mitjançant les tècniques i procediments que s'hi expliquen, el canvi cap a l'assertivitat que penseu que hauríeu d'intentar i que segurament voldreu iniciar.

Sobre l'autora

De petita, segons els seus pares, era un incordi, perquè sempre demanava els perquès, sempre ho discutia tot i es negava a fer allò que havien de fer només les nenes, com ara parar taula o fer-se el llit. En canvi, a l'escola i en totes les institucions educatives que va freqüentar posteriorment, treia bones notes; li agradava estudiar.
Però seguia essent un incordi, i a la universitat, abans d'acabar la carrera, va escriure amb tres companyes La mujer en España que va causar molt d'impacte i fins i tot un cert escàndol perquè era el primer llibre feminista escrit en castellà. Primer va fer Filologia Romànica, però després es va diplomar en Psicología i posteriorment va doctorar-se en Ciències de l'Educació. Va escriure alguns llibre entre els que destaquen La nueva pedagogía, Técnicas de grupo para la cooperación, Ni subordinades ni submises y Hablar y escuchar, amb Miquel Doménech, i ha estat -i és- profesora per necessitat, perquè és incapaç de guardar-se per a ella pensaments i opinions i perquè té tendència a amonestar les persones que se salten les normes de convivencia. Professionalment ha exercit com a profesora titular a la Universitat Autònoma de Barcelona i soviet ha empipat els seus companys de departament proposant-los excentricitats com ara incloure al currículum assignatures de gènere.
També fa tasques d'assessorament en diverses institucions públiques i privades, així com nombrosos cursos de formació en temes de dinàmica de grup, comunicació, habilitats interpersonals i assertivitat a força empreses i en gairabé totes les universitats de l'Estat, així com a Califòrnia i Argentina.
Diu que, de gran, vol seguir escrivint.

Más libros de Maria Lluïsa Fabra Sales