Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Suite dels bons amors

Creus, Jaume
Suite dels bons amors

Suite dels bons amors

Suite dels bons amors

Creus, Jaume
14,00€
Consulte disponibilidad

Jaume Creus, poeta, traductor, activista cultural i, a estones lliures, fotògraf de natura i entomòleg amateur, ens ofereix amb aquest nou llibre de poesia, desprésád'uns bons deu anys d'ençà del seu Poemari de Bòsnia, un recull dens de continguts i alhora aeri, gràvid d'experiències i alhora afranquit de carcasses intel·...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Jaume Creus, poeta, traductor, activista cultural i, a estones lliures, fotògraf de natura i entomòleg amateur, ens ofereix amb aquest nou llibre de poesia, desprésád'uns bons deu anys d'ençà del seu Poemari de Bòsnia, un recull dens de continguts i alhora aeri, gràvid d'experiències i alhora afranquit de carcasses intel·lectuals innecessàries.

Des dels amors lliurement viscuts fins a la poesia directament vinculada als amics i als més pròxims, passant pels indicis de levitat que conformen la seva visió de la natura, Jaume Creus ens recorda amb intensitat iátensió d'alt voltatge que encara hi ha espai per als bons amors. I ens en fa gaudir.

Jaume Creus (1950) és escriptor, traductor, poeta, musicòleg i lingüista.

Als 25 anys publica el primer de diversos llibres de poesia, La poesia, és a dir, la follia, en coautoria amb Vicenç Altaió, i des d'aleshores no deixa de cultivar-la. El 1994 guanya el premi Vicent Andrés Estellés, amb el poemari Eros d'encesa fletxa, de marcat to eròtic. L'any 1978 publica un llibre de narrativa, Entre una pell i l'altra, l'horitzó.

Amant de la música clàssica i l'òpera, Jaume Creus tradueix una gran quantitat d'òperes al català i escriu articles musicals en diversos mitjans, com per exemple la Gran Enciclopèdia de la Música o el Gran Teatre del Liceu. Dirigeix l'Associació PACEM, que organitza el festival de música i poesia de Collbató del mateix nom.