Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Amb E d'educar

Rincón, Jordi
Amb E d'educar

Amb E d'educar

Amb E d'educar

Rincón, Jordi
15,00€ 7,50€
Disponible

"Amistat. És la primera paraula que em ve al cap quan penso en aquest llibre. No podia ser cap altra. Recordo que la primera vegada que vàrem parlar d´aquest projecte entre els tres les mirades espurnejaven aquella màgica il·lusió que fan les coses que donen sentit a la vida. Gairebé sense proposar-nos-ho, l´esperit d´aquella ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

"Amistat. És la primera paraula que em ve al cap quan penso en aquest llibre. No podia ser cap altra. Recordo que la primera vegada que vàrem parlar d´aquest projecte entre els tres les mirades espurnejaven aquella màgica il·lusió que fan les coses que donen sentit a la vida. Gairebé sense proposar-nos-ho, l´esperit d´aquella primera sobretaula traspuava un sentiment de punt de partida i d´arribada (.)"

Amb aquestes paraules, que tan bé il·lustren l´esperit del nostre projecte, comença la presentació del Diccionari de l´Educació , el llibre que inaugura l´editorial i la col·lecció Res publica amb una clara vocació: obrir espais de reflexió i debat en relació a temes d´inqüestionable interès social i esdevenir -perquè no?- una petita i modesta escletxa per a l´esperança. El nostre compromís amb l´educació ens ha portat fins aquí perquè sentim que ha arribat ja el temps de collir els fruits i que necessitem fer sentir la nostra veu per dir allò que pensem. Aquest llibre, escrit a tres mans però amb un sol cor, parla de l´educació sempre entesa com un punt de trobada entre el jo i els altres, un ensenyar per aprendre que no sap d´edats ni espais educatius (fills, alumnes, amics, persones, ni més ni menys). Partim de les nostres experiències però parlem, sobretot, del què hem après de la nostra experiència.

Finalment, tampoc trobarà receptes qui les busqui en aquest llibre, entre d´altres coses perquè no les tenim. Ningú les té. El nostre propòsit ha estat des del principi molt més humil: reflexionar i compartir el fruit d´aquestes reflexions que ens han fet tan feliços amb tots aquells que vulgueu veure en nosaltres un sol cor que batega al mateix compàs que el vostre. Que així sigui.