Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

La fam al món. Passat i present

Salrach, Josep Maria
La fam al món. Passat i present

La fam al món. Passat i present

La fam al món. Passat i present

Salrach, Josep Maria
32,00€
Consulte disponibilidad

Aquest llibre ens ofereix una panoràmica, sintètica i ben documentada, sobre un dels problemes persistents al llarg de la història de la humanitat: la fam.Al final del recorregut, des de l'antiguitat fins a avui, Salrach conclou que fos quin fos el mode de producció i la forma de vida, a tot arreu han conegut l'amarga experiència de la fam...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Aquest llibre ens ofereix una panoràmica, sintètica i ben documentada, sobre un dels problemes persistents al llarg de la història de la humanitat: la fam.
Al final del recorregut, des de l'antiguitat fins a avui, Salrach conclou que fos quin fos el mode de producció i la forma de vida, a tot arreu han conegut l'amarga experiència de la fam. Tanmateix, durant els segles xix i xx, es va produir un tall històric. La fam va anar desapareixent del Primer Món (Europa, Amèrica del Nord, Japó), mentre es m antenia a la resta del planeta. Una terrible desigualtat que, en lloc d'escurçar-se, sembla agreujar-se en els nostres dies.
L'anàlisi de la història de la fam pot ajudar a fer prendre consciència de les dimensions del problema ahir i avui; estimar e ls avenços i els retrocessos; mostrar el que s'ha fet i el que no; i mesurar els èxits i els fracassos, i també les responsabilitats. L'objectiu del llibre és, doncs, mostrar l'estat actual del problema, copsar-ne la gravetat, i explicar-nos com s'ha arr ibat a la paradoxa d'un món globalitzat i altament tecnificat en el qual, pel cap baix, 963.000.000 de persones continua patint fam de forma crònica.