Cesta de la compra

Ni que ho hagués fet jo. 115 receptes de cuina. Bon apetit!

Autor Lluís Morral

Editorial AROLA EDITORS

Ni que ho hagués fet jo. 115 receptes de cuina. Bon apetit!
-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

á "De llibres de cuina, escrits per grans xefs i prologats per il·lustres plomes se n'han escrit molts, però un llibre de cuina escrit per tres jovenetes unides per l'amor del seu pare, poca experiència en l'art dels fogons i pro...

Leer más...
  • Editorial AROLA EDITORS
  • ISBN13 9788492408740
  • ISBN10 849240874X
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 108
  • Colección FORA DE COLÚLECCIO
  • Año de Edición 2009
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

Materias

Recetarios

Ni que ho hagués fet jo. 115 receptes de cuina. Bon apetit!

Autor Lluís Morral

Editorial AROLA EDITORS

á "De llibres de cuina, escrits per grans xefs i prologats per il·lustres plomes se n'han escrit molts, però un llibre de cuina escrit per tres jovenetes unides per l'amor del seu pare, poca experiència en l'art dels fogons i pro...

-5% dto.    12,00€
11,40€
Ahorra 0,60€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

á

"De llibres de cuina, escrits per grans xefs i prologats per il·lustres plomes se n'han escrit molts, però un llibre de cuina escrit per tres jovenetes unides per l'amor del seu pare, poca experiència en l'art dels fogons i prologat per un aficionat a la cuina, n'estic segur que no se n'ha escrit cap." Ni que ho hagués fet jo és una recopilació de les millors receptes que al llarg de més de trenta anys s'han anat generant en la nostra societat i que Lluís Morral, com una bona formigueta gastronòmica, ha anat emmagatzemant en la memòria del seu ordenador perquè no caiguin en l'oblit: "Recomano a qui llegeixi aquest llibre que s'atreveixi a realitzar totes les receptes que pugui, ja que totes elles estan confeccionades amb molta estima i li depararan grans satisfaccions gastronòmiques."

Materias

Recetarios