Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

El Danubi

Magris, Claudio
El Danubi

El Danubi

El Danubi

Magris, Claudio
10,90€
Disponible

Paisatges, ambients, trobades, reflexions, experiències d'un viatge sternià que, amb humor i tendresa, recorre el vell riu, des de les seves fonts fins al mar Negre, resseguint alhora la pròpia vida i els passos de la cultura contemporània, les seves conviccions i inquietuds. Un itinerari poètic, i erudit alhora, que interpreta la cultura com ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Paisatges, ambients, trobades, reflexions, experiències d'un viatge sternià que, amb humor i tendresa, recorre el vell riu, des de les seves fonts fins al mar Negre, resseguint alhora la pròpia vida i els passos de la cultura contemporània, les seves conviccions i inquietuds. Un itinerari poètic, i erudit alhora, que interpreta la cultura com a experiència existencial i que, com un mosaic, reconstrueix a partir dels llocs visitats i analitzats, la civilització de l'Europa central - amb tota la complexa varietat de pobles i cultures-, resseguint-ne el fil conductor mitjançant les fites de la història i les empremtes de la vida quotidiana.

Un viatge exterior, doncs, i alhora una aventura interior; amb una curosa i erudita documentació que esdevé objecte de ficció i de digressió fantasiosa per al viatger atent als llocs, els llibres i les persones. Com un petit Decameró danubià, narra històries i anècdotes, destins individuals i col·lectius que han quedat adherits a les ribes dels riu i del temps.

Claudio Magris va néixer a Trieste el 1939. Després d'exercir el seu mestratge a Torí, actualment és professor de la Universitat de Trieste. És col·laborador del Corriere della Sera i d'altres diaris i revistes. Ha publicat un gran nombre de llibres, entre els quals: Il mito absrburgico nella letteratura austriaca moderna (1963), Dietro la parole (1978), Itaca e oltre (1982), Illazioni su una sciabola (1984), Stadellmann (1988), Un altro mare (1991), Microcosmos (1997) i Utopia e disincanto (1999).