CVINA. Cuina del Vi. Apropament a la cultura del vi i la cuina a la mediterrània
Editorial COMANEGRA
España peninsular
La història i la gastronomia mediterrànies i la cultura del vi són els pilars de La cuina del vi , que Pere Sans, guanyador del Premi Gourmand (2008) amb Cuina catalana de veritat, recupera fruit de l'experiència i la voluntat de dur la tradició...
Leer más...- Editorial COMANEGRA
- ISBN13 9788493751913
- ISBN10 849375191X
- Tipo LIBRO
- Páginas 290
- Año de Edición 2009
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosCVINA. Cuina del Vi. Apropament a la cultura del vi i la cuina a la mediterrània
Editorial COMANEGRA
La història i la gastronomia mediterrànies i la cultura del vi són els pilars de La cuina del vi , que Pere Sans, guanyador del Premi Gourmand (2008) amb Cuina catalana de veritat, recupera fruit de l'experiència i la voluntat de dur la tradició...
España peninsular
Detalles del libro
La història i la gastronomia mediterrànies i la cultura del vi són els pilars de La cuina del vi , que Pere Sans, guanyador del Premi Gourmand (2008) amb Cuina catalana de veritat, recupera fruit de l'experiència i la voluntat de dur la tradició vinícola més enllà de l'àpat.
El llibre compta amb un magnífic receptari regat amb els millors vins, que inclou delícies com les guatlles del vinyater, la sopa de verema, el pastís dels veremadors borgonyons, els cargols de vinya a la xucladeta o les sardines a la brasa amb pàmpols, i que juntament amb el recorregut històric i les anècdotes de la cultura vinícola ens submergeix en la cultura del bon menjar i el bon beure.
"audir del vi no és un acte purament físic; sí que hi ha una part física que comporta normes i rituals, però gaudir d'un vi, beure un vi, no és un simple calmar la set, que per això res millor que l'aigua. Gaudir d'un vi és un acte de caire intel·lectual, és un desig de portar-se als llavis el fruit d'un treball, d'un esforç, d'una concepció del món, fins i tot" (Pere Sans)