Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Revolutionary Road

Yates, Richard
Revolutionary Road
Revolutionary Road

Revolutionary Road

Yates, Richard
9,95€
Consulte disponibilidad

Ambientada en l'aparentment feliç però opressiva dècada dels cinquanta, Revolutionary Road és un retrat commovedor d'un matrimoni que s'esforça en va per donar un sentit extraordinari a la seva vida. Text de contraportada Revolutionary Road explica la història de Frank i April Wheeler, una parella jove ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Ambientada en l'aparentment feliç però opressiva dècada dels cinquanta, Revolutionary Road és un retrat commovedor d'un matrimoni que s'esforça en va per donar un sentit extraordinari a la seva vida.

Text de contraportada

Revolutionary Road explica la història de Frank i April Wheeler, una parella jove plena de vida i de futur que viu amb els seus dos fills en una caseta idíl·lica en un suburbi de Connecticut, a Nova Anglaterra. Ambientada en l'aparentment feliç però opressiva dècada dels cinquanta, Revolutionary Road és un retrat commovedor d'un matrimoni que s'esforça en va per donar un sentit extraordinari a la seva vida. Richard Yates descriu amb una claredat enlluernadora les interioritats de l'ànima. Guiats per ell, descendim fins al fons de nosaltres mateixos i ens encarem amb la nostra humanitat.

L'adaptació cinematogràfica de Revolutionary Road, amb què Sam Mendes ha donat a conèixer al gran públic una novel·la que des de fa mig segle és una obra de culte als Estats Units.