Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'auca del senyor Esteve

Rusiñol, Santiago
L'auca del senyor Esteve

L'auca del senyor Esteve

L'auca del senyor Esteve

Rusiñol, Santiago
10,95€
Disponible

Aquesta edició de L'auca del senyor Esteve aporta les eines necessàries per treballar un dels textos més emblemàtics del modernisme. Després de la novel.la, publicada el 1907, i la posterior versió teatral, estrenada amb èxit el 1917, la figura del senyor Esteve evolucionà fins al punt de constituir un dels mites que...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:

Aquesta edició de L'auca del senyor Esteve aporta les eines necessàries per treballar un dels textos més emblemàtics del modernisme.
Després de la novel.la, publicada el 1907, i la posterior versió teatral, estrenada amb èxit el 1917, la figura del senyor Esteve evolucionà fins al punt de constituir un dels mites que ha passat a formar part del patrimoni cultural català.

A L'auca del senyor Esteve, amb distància irònica i humor, Santiago Rusiñol construeix la caricatura d'una burgesia encallada en els seus orígens menestrals, mentre la ciutat de Barcelona evoluciona fins a constituir-se com una important metròpoli mediterrània. L'autor hi essencialitza els tics del tarannà d'aquest estament, amb una proposta de futur que passa per la necessària acceptació de la cultura com un valor de progrés, si és que la burgesia autòctona pretén igualar-se a altres burgesies de l'Europa coetània.