Cesta de la compra

Diàlegs a Barcelona (Ramón Parellada-Fermí Puig)

Autor Fermí Puig / Ramón Parellada

Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA

Diàlegs a Barcelona (Ramón Parellada-Fermí Puig)
-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

RAMON PARELLADA (GRANOLLERS, 1955) Setena generació d'una coneguda nissaga de fondistes dedicada a "l'art de menjar a Catalunya", ha renovat la casa mare de la Fonda Europa de Granollers, i des de 1983 dirigeix el restaurant barceloní Sen...

Leer más...
  • Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA
  • ISBN13 9788482641362
  • ISBN10 8482641360
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 155
  • Año de Edición 2010
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica con solapas

Materias

Gastronomia

Diàlegs a Barcelona (Ramón Parellada-Fermí Puig)

Autor Fermí Puig / Ramón Parellada

Editorial EDICIONES DE LA MAGRANA

RAMON PARELLADA (GRANOLLERS, 1955) Setena generació d'una coneguda nissaga de fondistes dedicada a "l'art de menjar a Catalunya", ha renovat la casa mare de la Fonda Europa de Granollers, i des de 1983 dirigeix el restaurant barceloní Sen...

-5% dto.    15,00€
14,25€
Ahorra 0,75€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis a partir de 19€
España peninsular

Detalles del libro

RAMON PARELLADA (GRANOLLERS, 1955) Setena generació d'una coneguda nissaga de fondistes dedicada a "l'art
de menjar a Catalunya", ha renovat la casa mare de la Fonda Europa de Granollers, i des de 1983 dirigeix el restaurant
barceloní Senyor Parellada, a més del bar de vins La Vinya del Senyor, amb una dinàmica activitat per salvar els sabors
també com a responsabilitat cultural i cívica. FERMÍ PUIG (GRANOLLERS, 1959) És un membre destacat de l'actual
generació de cuiners catalans més valorats a nivell internacional. Des de 1999 dirigeix el restaurant d'alta cuina
Drolma, a l'Hotel Majestic de Barcelona. És també reconegut pels seus comentaris culinaris en l'espai Cuinetes del
magazine radiofònic matinal de Jordi Basté El món a RAC1.

Materias

Gastronomia