Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Últimes noticies

Waugh, Evelyn
Últimes noticies
Últimes noticies

Últimes noticies

Waugh, Evelyn
22,50€
Consulte disponibilidad

El Francmaçon va llevar àncores, es va balancejar una mica i va avançar entre turons de color ocre, primer creuant estrets i després a mar obert, mentre en Corker li explicava les llegendes heroiques de Fleet Street; li va explicar les primícies i les enganyifes clàssiques, les confessions arrencades a sospitosos en ple atac d'histèria; les ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Colección
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

El Francmaçon va llevar àncores, es va balancejar una mica i va avançar entre turons de color ocre, primer creuant estrets i després a mar obert, mentre en Corker li explicava les llegendes heroiques de Fleet Street; li va explicar les primícies i les enganyifes clàssiques, les confessions arrencades a sospitosos en ple atac d'histèria; les insinuacions i distorsions, el reguitzell d'invencions complexes i seductores que componien la història contemporània; les mentides agosarades amb què alguns havien fet fortuna; la manera com en Wenlock Jakes, el periodista més ben pagat dels Estats Units, havia donat al món el relat presencial del naufragi del Lusitania, en primícia mundial, quatre hores abans que l'enfonsessin; la manera com en Hitchcock, el Jakes de la premsa britànica, havia relatat el dia a dia dels horrors del terratrèmol de Messina assegut al seu escriptori de Londres"

A causa d'un absurd malentès, Lord Cooper, magnat de la premsa de Fleet Street, envia a cobrir la guerra civil d'una remota república africana a un obscur i gris redactor de notícies de jardineria, plantes i flors. I així, sense cap experiència prèvia, William Boot, de la nit al dia, es converteix en un intrèpid corresponsal de guerra.

Últimes notícies! és una de les primeres obres d'Evelyn Waugh, i una de les més divertides. Una novel·la sarcàstica i despietada contra el món del periodisme o, millor dit, contra la desinformació i la confusió, escrita a un ritme que talla l'alè.