La cuina de la meva mare
Editorial COLUMNA
España peninsular
El prestigiós cuiner Joan Roca, cap d'El Celler de Can Roca -recentment escollit com a Millor Restaurant del Món- recull en aquest llibre que teniu a les mans un seguit de receptes de la seva mare, Montserrat, que ella mateixa ha fet...
Leer más...- Editorial COLUMNA
- ISBN13 9788466417884
- ISBN10 8466417885
- Tipo LIBRO
- Páginas 256
- Año de Edición 2013
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
La cuina de la meva mare
Editorial COLUMNA
El prestigiós cuiner Joan Roca, cap d'El Celler de Can Roca -recentment escollit com a Millor Restaurant del Món- recull en aquest llibre que teniu a les mans un seguit de receptes de la seva mare, Montserrat, que ella mateixa ha fet...
España peninsular
Detalles del libro
El prestigiós cuiner Joan Roca, cap d'El Celler de Can Roca -recentment escollit com a Millor Restaurant del Món- recull en aquest llibre que teniu a les mans un seguit de receptes de la seva mare, Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona. Hi trobareu des dels calamars a la romana fins als canelons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. Més de cent vint receptes que constitueixen un petit homenatge a la cuina tradicional catalana, el fonament de la cuina que ell fa a El Celler de Can Roca.