Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

Tenir o ésser ?

Fromm, Erich
Tenir o ésser ?

Tenir o ésser ?

Tenir o ésser ?

Fromm, Erich
14,50€
Consulte disponibilidad

Tenir o ésser? és un autèntic manifest per a una nova revolució social i psicològica que salvi el nostre planeta en perill d’autodesfeta. És la síntesi del pensament, madur de tota una vida, d’un dels psicoanalistes socials més penetrants del nostre temps. La tesi d&rsq...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

Tenir o ésser? és un autèntic manifest per a una nova revolució social i psicològica que salvi el nostre planeta en perill d’autodesfeta. És la síntesi del pensament, madur de tota una vida, d’un dels psicoanalistes socials més penetrants del nostre temps.
La tesi d’Erich Fromm en aquest llibre consisteix a entendre la realitat humana com una lluita entre dues maneres d’existir l’home i la humanitat: aquella que tot ho redueix a tenir, i, per tant, concentra el seu esforç en la posessió de coses, riqueses, poder... i aquella que cerca per damunt de tot ésser, i es basa en l’amor, en la joia de compartir i en una activitat significativa, beneficiosa i no malversadora.
Fromm pensa que el tenir porta el món a frec del desastre psicològic i ecològic; per això delinea aquí un programa brillant per a un canvi psicosociològic que pot fer recular la humanitat del seu curs catastròfic actual.