Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

ANTAV-N AVENT. MUNTANYES

ANTAV-N AVENT. MUNTANYES

ANTAV-N AVENT. MUNTANYES

ANTAV-N AVENT. MUNTANYES

9,90€
Consulte disponibilidad

En Marc no es pot ni imaginar, quan puja a aquell avió, que el seu viatge d ' estudis a Nova York està a punt de convertir-se en l ' aventura més extraordinària de la seva vida. A casa no està gaire a gust, des que el pare se ' n va anar. En Ricard és un bon home, però no pot substituir el pare. I la mare és tan possessiva qu...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición

En Marc no es pot ni imaginar, quan puja a aquell avió, que el seu viatge d ' estudis a Nova York està a punt de convertir-se en l ' aventura més extraordinària de la seva vida. A casa no està gaire a gust, des que el pare se ' n va anar. En Ricard és un bon home, però no pot substituir el pare. I la mare és tan possessiva que l ' ha convertit en un xicot molt introvertit. Ara s ' estarà un mes fora de casa, i està convençut que aquestes setmanes de llibertat li aniran molt bé.
Però la cosa s ' esguerra. Una colla de delinqüents segresta l ' avió i el desvia cap a un país d ' Àfrica. En Marc i quatre passatgers més aconsegueixen escapar-se ' n i s ' endinsen en la selva, on topen amb una tribu amb la qual, després dels recels inicials i de divertits malentesos, acaben convivint i construint una relació força especial.
Sorgeixen l ' amistat, l ' amor, en un món primitiu amenaçat pel progrés, la caça furtiva i els enfrontaments interètnics. A més, els segrestadors, assetjats per la policia, han pogut fugir de l ' avio i, ves per on, topen amb ells de manera accidental. Altre cop segrestats! En Marc i els seus companys volen ajudar els amfitrions, que ara també són ostatges dels delinqüents... L ' única salvació es troba en el cor de la selva, allà on s ' amaga el guepard silenciós, i a les muntanyes màgiques on viuen els homes ocell.