Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

L'illa dels 5 fars. Un recorregut per les claus de la comunicació

Ramon-Cortés, Ferran
L'illa dels 5 fars. Un recorregut per les claus de la comunicació

L'illa dels 5 fars. Un recorregut per les claus de la comunicació

L'illa dels 5 fars. Un recorregut per les claus de la comunicació

Ramon-Cortés, Ferran
9,90€
Imposible de Servir

egons l'autor, Ferran Ramon-Cortés: "Aquest és un llibre per comunicar. Per comunicar-se. Davant de mil persones o de dues. A la feina o a la nostra vida personal. Els secrets són els mateixos.""Després d'oferir una conferència que li havia costat setmanes de preparació, el Ferran va sentir l...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación

egons l'autor, Ferran Ramon-Cortés: "Aquest és un llibre per comunicar. Per comunicar-se. Davant de mil persones o de dues. A la feina o a la nostra vida personal. Els secrets són els mateixos."

"Després d'oferir una conferència que li havia costat setmanes de preparació, el Ferran va sentir la decepció del fracàs. El seu missatge no havia arribat a l'auditori, i no podia entendre per què... En un viatge a Menorca en ple hivern, els cinc fars principals de l'illa van donar-li la resposta. Mentre els observava amb deteniment, va poder descobrir-ne el missatge, únic i irrepetible. Cadascun dels fars va revelar-li una de les cinc claus de la comunicació."

L'autor d'aquest llibre ens convida, a través dels fars, com a un dels comunicadors més eficaços i seductors que existeixen, a aplicar les claus de la seva eficàcia en la nostra comunicació. La teoria dels fars proposa cinc claus senzilles per aconseguir un únic objectiu: millorar la nostra comunicació i fer-la més memorable, persuasiva i convincent. Un únic gran missatge... explicat de forma memorable... amb un llenguatge que connecti... tenint en compte que el missatge que val és el que capta la gent (no el que nosaltres volem dir)... convidant en lloc d'intentar convèncer. I, tot plegat, essent capaços de moure emocions!

Una petita faula que ens serà útil quan, en algun moment de la nostra vida, hem de fer arribar el nostre missatge, amb claredat i efectivitat, a aquells a qui ens dirigim.