Fogons de Tàrraco. Receptes de cuina romana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
España peninsular
El món romà no sols és una part important dels orígens de Catalunya, també ens acompanya cada dia en recórrer les places i carrers de les nostres ciutats. Hi ha aspectes, però, molt oblidats o, si m...
Leer más...- Editorial COSSETANIA EDICIONS
- ISBN13 9788415456070
- ISBN10 8415456077
- Tipo LIBRO
- Páginas 104
- Colección El Cullerot #55
- Año de Edición 2003
- Idioma Catalán
- Encuadernación Rústica
Materias
RecetariosFogons de Tàrraco. Receptes de cuina romana
Editorial COSSETANIA EDICIONS
El món romà no sols és una part important dels orígens de Catalunya, també ens acompanya cada dia en recórrer les places i carrers de les nostres ciutats. Hi ha aspectes, però, molt oblidats o, si m...
España peninsular
Detalles del libro
El món romà no sols és una part important dels orígens de Catalunya, també ens acompanya cada dia en recórrer les places i carrers de les nostres ciutats. Hi ha aspectes, però, molt oblidats o, si més no, poc coneguts pel gran públic. Un d’ells la seva cuina. Malgrat que sovint en fem referència, i tret d’alguns cuiners arriscats, endinsar-s’hi sembla tota una aventura, de vegades marcada pels tòpics. Els novel·listes Coia Valls i Xulio Ricardo Trigo han volgut oferir-nos la seva visió de la cuina romana, i és una visió plena de curiositat, literària però també pràctica, seriosa i, a la vegada, lúdica, en l’intent de trobar l’actualitat d’aquells plats, la manera d’adaptar-los al temps actual. Així, de la mà dels personatges d’El somni de Tàrraco, de X. R. Trigo, ens fan un recorregut per una cuina singular, de vegades molt lluny dels gustos actuals, d’altres sorprenentment propera. Però sempre mereixedora de la nostra atenció.