Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

El dol del lliri

Nin, Marta
El dol del lliri
El dol del lliri

El dol del lliri

Nin, Marta
17,00€
Disponible

Roma, segle XIII. Tres germans. Un amic. Una noia. Una història d'amor, desamor, amistat i guerra que marcarà el destí de tots els protagonistes d'aquesta apassionant novel·la, i els portarà, d'una manera o d'una altra, des de Trastevere a l'Orient de la Mitja Lluna a través de la Mediterrània.
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
EncuadernaciónRoma, segle XIII. Tres germans. Un amic. Una noia. Una història d'amor, desamor, amistat i guerra que marcarà el destí de tots els protagonistes d'aquesta apassionant novel·la, i els portarà, d'una manera o d'una altra, des de Trastevere a l'Orient de la Mitja Lluna a través de la Mediterrània.

Marta Nin és filla del barri de Gràcia de Barcelona, però viu a l'estranger des de fa més de vint anys. Actualment resideix a Roma amb el seu marit i els seus dos fills. Ha treballat en la traducció, en l'ensenyament i també en l'àmbit bibliogràfic i editorial per a acabar dedicant-se al periodisme i a la narrativa. Ha publicat relats de ficció en diverses revistes literàries, així com el recull de narracions "Dones en camí" (Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2007), traduït al castellà i properament a l'italià.