Cesta de la compra

El celler de Can Roca

Autor Joan Roca (Can Roca) / Josep / Jordi

Editorial LIBROOKS

El celler de Can Roca
-5% dto.    89,00€
84,55€
Ahorra 4,45€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

L’obra definitiva d’El Celler de Can Roca: un llibre de gran format (240 x 325 mm) editat amb tot luxe de materials i detalls. Il·lustrat en color amb fotografies de David Ruano i Francesc Guillamet. Inclou dietari d’un di...

Leer más...
  • Editorial LIBROOKS
  • ISBN13 9788493891060
  • ISBN10 8493891061
  • Tipo LIBRO
  • Páginas 502
  • Colección Cooking #
  • Año de Edición 2013
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Cartone

Materias

Recetarios

El celler de Can Roca

Autor Joan Roca (Can Roca) / Josep / Jordi

Editorial LIBROOKS

L’obra definitiva d’El Celler de Can Roca: un llibre de gran format (240 x 325 mm) editat amb tot luxe de materials i detalls. Il·lustrat en color amb fotografies de David Ruano i Francesc Guillamet. Inclou dietari d’un di...

-5% dto.    89,00€
84,55€
Ahorra 4,45€
No disponible, consulte disponibilidad
Envío gratis
España peninsular

Detalles del libro

L’obra definitiva d’El Celler de Can Roca: un llibre de gran format (240 x 325 mm) editat amb tot luxe de materials i detalls. Il·lustrat en color amb fotografies de David Ruano i Francesc Guillamet. Inclou dietari d’un dia al Celler escrit per J. M. Fonalleras. Història, filosofia, tècniques, valors, fonts d’inspiració, processos creatius, més de 90 receptes detallades i un catàleg raonat amb els 240 plats més emblemàtics dels 25 anys d’història d’aquest magnífic restaurant. Una porta oberta de bat a bat per conèixer els secrets d’El Celler de Can Roca, que es desvetllen al llarg dels 16 capítols de l’obra, organitzats en funció de les fonts d’inspiració que nodreixen els 3 germans Roca: Tradició-Memòria-Academicisme-Producte-Paisatge-Vi-Cromatisme-Dolç-Transversalitat-Perfum-Innovació-Poesia-Llibertat-Atreviment-Màgia-Sentit de l’humor "Un llibre on no només ensenyem el que fem, sinó que expliquem com ho fem i per què ho fem" Joan, Josep i Jordi Roca

Materias

Recetarios