Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más

100 coses per fer a Barcelona almenys una vegada a la vida

del Río, Isabel
100 coses per fer a Barcelona almenys una vegada a la vida
100 coses per fer a Barcelona almenys una vegada a la vida

100 coses per fer a Barcelona almenys una vegada a la vida

del Río, Isabel
13,90€
Consulte disponibilidad

Barcelona és una ciutat màgica i càlida, estimada per molts i desconeguda per altres. Un paradís bohemi i artístic, on la barreja de cultures i les ments excèntriques han donat lloc a un paisatge diferent i incomparable. Carrers amb històries romàntiques i sagnants, portes i sostres ...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Año de Edición
Idioma

Barcelona és una ciutat màgica i càlida, estimada per molts i desconeguda per altres. Un paradís bohemi i artístic, on la barreja de cultures i les ments excèntriques han donat lloc a un paisatge diferent i incomparable.

Carrers amb històries romàntiques i sagnants, portes i sostres plens de mirades inquisitives, túnels subterranis, fonts mísitques i cases posseïdes. A Barcelona és impossible passar-hi un dia avorrit, perquè hi ha tantes coses per fer i descobrir que, hi vinguis un cap de setmana o siguis veí dels seus barris, et faltaran hores i sempre, si t'hi fixes bé, trobaràs un secret nou.

Com va dir Freddie Mercury: "Barcelona, quin hotitzó més bell!, com una joia al sol. Per tu seré gavina de la teva mar bella."

 

Isabel del Río va néixer a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona el 1983 i, mentre acabava la seva llicenciatura en Filosofia a la UAB, va escriure la seva primera obra publicada. És autora de la bilogia La Casa del Torreón i de poemes, articles especialitzats i relats publicats a la xarxa, revistes i diferents compilacions. 

Actualment treballa com a coordinadora cultural a diferents llibreries i espais educatius i culturals de Barcelona. És documentalista, lectora, redactora i un llarg etcètera per a editorials como Castellnou, La Llave i Edicions 62, i col·labora amb autors com Francesc Miralles, David Escamilla, Àlex Rovira i Eduard Estivill. Recentment ha cofundat l’editorial col·laborativa Otros Mundos.