Si, Acepto
Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. Leer más
4 de mayo

Mindfulness per a principiants + (CD)

Kabat-Zinn, Jon
Mindfulness per a principiants + (CD)
Mindfulness per a principiants + (CD)

Mindfulness per a principiants + (CD)

Kabat-Zinn, Jon
15,00€
Disponible

  Mindfulness per a principiants és una invitació perquè el lector modifiqui la relació que té amb la seva manera de pensar, sentir, estimar, treballar o jugar; i desperti i encarni de manera plena allò que és en realitat. Els meditadors principiants (però també els m&...
[Leer mas...]

Editorial
ISBN13
ISBN10
Tipo
Páginas
Año de Edición
Idioma
Encuadernación


Materias:

  Mindfulness per a principiants és una invitació perquè el lector modifiqui la relació que té amb la seva manera de pensar, sentir, estimar, treballar o jugar; i desperti i encarni de manera plena allò que és en realitat.

Els meditadors principiants (però també els més avançats) descobriran en aquestes pàgines un valuós compendi de les pràctiques i actituds fonamentals que Jon Kabat-Zinn ha desenvolupat després de dècades d'investigació, enseyament i pràctica. Podem destacar:

- la importància de conectar amb el nostre cos i els nostres sentits;

- anar més enllà de la nostra "història" i conectar amb l'experiència directa;

- estabilitzar la nostra atenció i la presència en mig de les activitats quotidianes;

- els factors mentals fonamentals que provoquen sofriments;

- per què cor ple (heartfulness) és sinònim de mindfulness.

Mindfulness per a principiants proporciona les respostes apropiades per aconseguir que conectem d'una manera més clara, duradora i amorosa amb nosaltres mateixos i el món.

Aquest llibre inclou un CD amb cinc meditacions mindfulness guiades, seleccionades del programa d'audio que va inspirar aquest llibre.